VIDEO Peaaegu alasti last imetav ema päästis oma hane kotka küüsist

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Foto: Video kuvatõmmis

See Kanada ema tõestab, et emad on tõelised superkangelased. Naine päästis oma hane kotka küüsist, ise samal ajal last imetades. Ta oli peaaegu paljas ja täiesti kartmatu. 

Imelist päästeoperatsiooni videot on TikTokis vaadatud juba üle seitsme miljoni korra. 

«Ma arvan, et see pole kindlasti midagi sellist, mida te iga päev näete,» rääkis 31-aastane Cait Oakley Kanada ajalehele «Chek News» oma vaprast teost. Juhtum leidis aset kolmapäeva õhtul, kui naine oma neljakuuse tütrega kodus oli.

Kolme lapsega koduperenaine jäi viimase nädala jooksul kolmest kodulinnust ilma. Alguses pidas ta süüdlaseks kulli, kuni nägi pealt, kuidas kaljukotkas proovis tema Sevastopoli hane Frankiet röövida. Intsident juhtus hetkel, kui Cait last imetas, kandes sel momendil vaid aluspükse.  

@frankythegoose We have lost 3 chickens in the last week from what I was told was eagles which I believed hawks were preying on them but watch Frankie (our female goose) get taken. Mama bear mid breast feeding protecting her sweet Frankie. Officially living at a zoo 🦅 #nature #geese #eagle #eagleattack #yyj #victoriabc #eagles #mamabear #geeseofinstagram #eaglesofinstagram #canadasnature #naturechannel ♬ original sound - Mikey

Perekonna koduse valvekaamera filmitud dramaatiline klipp algab hani Frankie hüsteerilise kisaga maja välisukse ees. Korraga ründas kaljukotkas õnnetut sulekotti ja püüdis temaga minema lennata, samal ajal kui Oakley taustal karjus, et röövlindu minema peletada.

Kotkas haakis hane küüniste vahele, samal hetkel jooksis majaperenaine toast välja, laps süles ja kandes vaid aluspükse. See sundis röövlindu hanest lahti laskma.  

Draama lahenedes ja juhtunu üle järele mõeldes arutles Oakley: «Olin beebit toitmas, nii et seetõttu polnud mul särki seljas. Jooksin just õue, kui mu abikaasa Mike välja tuli ja nentis, et ma olen paljas. Vastasin, et olen teadlik ja vaesed naabrid, neist on küll nüüd kahju,» naeris vapper naine. 

Kangelaslik hanepäästmine tõi Caitile palju imetlevaid kommentaare. «Kõik kangelased ei kanna keepe,» õhkas üks. «Kõik kangelased ei kanna isegi riideid,» naljatles keegi sellele lisaks. Üldiselt võitis vapper naine oma kiire reageerimisega tohutult südameid ja imetlust. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles