Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

Loomaaias lõvi narrinud mees maksis rumaluse eest oma sõrmega

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy

Jamaica loomaaias ronis üks külastaja lõvipuuri ette ja toppis sõrmi lõvipuuri. Pealtnägijate hirmunud pilgu all lõppes see looma torkimine mehe jaoks sõrme kaotusega. 

Video näitab hetke, kui lõvi kiusanud mees käe puuri torkab ja lõvi selle oma hammaste vahele haarab. Ohutusreegleid eiranud mees karjub valust ja püüab jõuga oma kätt tagasi saada. 

Loomaaiakülastaja ronis teadmata põhjustel piirdeaiast üle ja läks lõvi puuri ette. Lõvi urin ja hoiatused ei peatanud teda vaid otsustas lõvi katsuda ja silitada. Õnnega mängimine sai läbi, lõvi haaras mehe keskmise sõrme oma lõugade vahele ning ei lasknud seda enam lahti. 

Mees karjus ja püüdis sõrme lahti tirida, kuid tulutult. Toetades jalga vastu puuri betoonäärist, sikutab ta kõvemini ja saab käe lahti, kuid sõrmest on ta ilma. Kui mees maha kukkus, said kõik pealtvaatajad olukorra tõsidusest aru. Mees kõndis vigastusest hoolimata väravast omal jalal välja. 

Santa Cruzi lähedal asuv loomaaed teatas, et pole juhtunust teadlik, kuid juhtunut uurib Jamaica Loomade Julmuse Ennetamise Ühing.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles