PÄEVAKÄPP ⟩ Nagu vana rahu: kaisumaias Reimo armastab tähelepanu keskpunktis olla

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Reimo
Reimo Foto: Pesaleidja/Facebook

Reimo on 2016. aastal sündinud isane kass, kes sattus Pesaleidjasse 2018. aasta detsembris Narvast.

Ainult kaisutada ja mängida! Lähedusearmastaja Reimo ei pirtsuta - ta kaisutab hea meelega nii inimeste kui kassidega, ideaalis mõlemaga korraga. Kõik muu on tähtsuselt teisejärguline, toit ja liivakast olgu lihtsalt olemas, aga peamine et saaks palju pai ja tähelepanu!

Ja kui Reimo tunneb, et tähelepanu pole küllalt saadud, viskub ta dramaatiliselt keset põrandat selili seni, kuni keegi teda paitama tuleb. Õigupoolest on Reimo päris omapärane kass. Ta kergelt kõõrdis silmad vaatavad maailma lapseliku huvi ja naiivsusega. Reimot on vist võimatu endast välja ajada, ta ei annaks raha eest ka käpaga. Tema silmis on elu lill ja kõik on sõbrad.

Igati parimas eas, siidise must-valge kasukaga kass on kastreeritud, kiibistatud ja parasiidivaba ning valmis kasvõi kohe koju kolima! Reimo on FIV positiivne, kuid see tema igapäevast mõnulemist ei häiri.

Lisaks nohiseb ta vahel armsalt nagu väike põssa, kuid arstide sõnul on ta tervisega kõik korras. P.S: Pildilt võib jääda mulje, et ta on ühe oma kõrva kusagile kaotanud. Muretsemiseks pole põhjust, see on lihtsalt tal pea all peidus.

Kui soovid kassibingo jackpoti saada ja Reimo puges sulle hinge, täida loomasoovija küsimustik siin ning Sinuga võetakse ühendust!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles