MIS JUHTUS? Abielupaar leidis hommikul ärgates voodist võõra koera

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Loo peakangelane Nala.
Loo peakangelane Nala. Foto: Julie Thornton Johnson/Facebook

Tennessees elav abielupaar sai hommikul ärgates paraja šoki, kui avastas oma voodist võhivõõra koera.

Veel enam – koer mitte ainult ei sättinud end võõrasse voodisse magama, vaid keeldus sealt ka lahkumast. «Ta käitus täpselt nii, nagu ta oleks juba aastaid meie koer olnud,» vahendas Daily Paws koera leidnud naise sõnu. Sellest on ka fototõestus:

Naine jagas leidu kohe hommikul sotsiaalmeedias ning tänu sellele õnnestus tal teada saada, kes on koera tegelik perenaine. Ta tuli oma lemmikule kohe samal päeval järele, kuid pidi koera suisa vägisi majast välja tassima – talle lihtsalt nii väga meeldis oma «uus kodu»!

Kuidas Nala aga võõrasse voodisse üldse sattus? Selgus, et ta oli end rihmast lahti rebinud, kui perenaine temaga jalutas, ning mööda linna ringi ekslema jäänud. Kuna öösel tõusis torm, soovis ta ilmselt leida endale sooja ja kuiva koha.

Selle leidiski ta perekond Johnsonite voodist. Nimelt oli härra Johnson õhtul koeri välja lastes maja ukse paokile unustanud. Johnsonite peres kasvab kolm koera.

«Ööpimeduses esialgu arvasin, et üks meie koertest on voodisse pugenud, aga päevavalges selgus, et polegi meie oma,» jagas naine veidrat kogemust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles