VIDEO ⟩ Ehmatav hetk: perekond pääses viimasel hetkel neid jälitava karu eest

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Kuvatõmmis videos
Kuvatõmmis videos Foto: ViralHog/YouTube

Floridas tuli ühel koeraga jalutanud perekonnal ootamatult oma koduaias silmitsi seista karuga, kes hakkas neid taga ajama.

Kõhedust tekitavas turvakaamera videos, mida on YouTube'is vaadatud üle 100 000 korra, on näha, kuidas pererahvas oma elu eest jookseb ja tuppa põgeneb.

«Me läksime õue oma koera pissitama ning järsku seisime silmitsi karuga, kes meid naabermaja hoovist jõllitas. Karu hakkas meid taga ajama ning me jõudsime viimasel hetkel tuppa joosta,» rääkis video sotsiaalmeedias avaldanud naine väljaandele ViralHog.

Tema abikaasa rääkis väljaandele WESH 2 News, et on oma kodu läheduses ka varem karusid näinud, kuid kunagi varem pole nad hakanud teda taga ajama. Tõenäoliselt otsivad karud prügikastidest süüa ning just seetõttu liiguvad nad sageli ringi ka elamupiirkondades.

Videost on näha, kuidas viimasena jõuab tuppa perekoer Prince, kes vahetult enne lävepaku ületamist veel tagasi vaatab ja karu suunas ühe korraliku haugatuse teeb. Just see väike tegelane on oma vaprusega sotsiaalmeedias tuhandete inimeste südamed vallutanud.

Peremehe sõnul oli koer ka esimene, kes karu pimeduses märkas. «Ta oli väga ärevil ja esialgu me ei saanud aru, miks. Siis märkasimegi karu. Minu esimene mõte oli, et pean koera sülle võtma ja teda kaitsma,» sõnas koera peremees.

Ometigi ei jõudnud ta seda teha, sest karu hakkas väga kiiresti tema poole jooksma. Seega oli ainuke võimalus toa poole joosta ja loota, et jõutakse turvaliselt kohale. Õnneks olid ka Prince'il kiired jalad.

Vaata videot siit:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles