PILDID ⟩ Kullamaa «meerestorani» külastanud karu tekitas korraliku kaose

lemmik.postimees.ee
Copy
Mesitarusid rüüstanud karu.
Mesitarusid rüüstanud karu. Foto: Meekuma / Facebook

Eile kirjutasime, kuidas Kullamaal jäi kaamera ette magusat päevapakkumist nilliv karumõmm. Nagu lubatud, andis tarusid haldav Mesikuma nüüd teada, mis sai edasi. 

«Ah et mis siis edasi sai, kui Kullamaa kuulus karu naeratades meie meerestorani sisse oli astunud? Mesikäpad ei ole kuigi kenade lauakommetega, nad ei palu endale potikeses mett serveerida ega söö korralikult taldrikut tühjaks. Ei – ampsuke siit kärjest mett, käpaga sealt kärjest hauet. Sellest tarust võtaks kärjed, tolle aga tõukaks lihtsalt ümber,» kirjeldab Läänemaa meetootja karu käitumist.

«Niisiis koristasime ära mõmmiku pidusöögi jäljed, korjasime kokku jahtunud perede riismed ja hoiame tarugrupil silma peal,» kirjutab meetootja, kes enda sõnul ilusa mõmmiku vastu vimma ei pea. «Eks mesindus olegi oskus elada koos loodusega,» tõdetakse postituses.

Siiski hoiab Meekuma kõvasti pöidlaid, et kevad nüüd lõpuks soojaks läheks ja karud metsast piisavalt süüa leiaksid. Arusaadavalt ei tule sellised juhtumid meeärile just kasuks.

Vaata pilte karu korraldatud segadusest:

Ah et mis siis edasi sai, kui Kullamaa kuulus karu naeratades meie meerestorani sisse oli astunud? Mesikäpad ei ole...

Posted by Mesikuma on Tuesday, May 17, 2022
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles