PÄEVAKÄPP Krutskeid täis Grimmu ootab kodu juba aastaid

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Grimmu
Grimmu Foto: Pesaleidja/Facebook

Grimmu on 2018. aasta kevadel sündinud kassipoiss, kes paar aastat ootas oma kodu hoiukodus, aga kuna kodupakkumisi ei tulnud, kolis pealinna Pesaleidja kassituppa.

Hoiukodust tuli Grimmu vahva looga, kuidas väikesest inimpelgur-lohest sai tahmakoll. Nimelt pelgas Grimmu inimest ja lipsas suurest hirmust isegi kaminasse, kust ta aga õnneks korstna kaudu välja ei saanud, ainult pool kaminat tuligi lammutada, et väike tont kätte saada. Muidugi oli ta valge kasuka asemel hallikirju, aga pesta seda metsalist ei õnnestunud ja nii tuligi oodata, kuni tahm maha kulub.

Juuresolevalt pildilt on näha, et aastad hoiukodus on aidanud kiisupoisi kasukal jälle valgeks saada. Kahjuks ei ole Grimmu veel sülekass. Püstine inimene talle veel ei meeldi, aga me harjutame ja loodame, et ta siiski varsti lepib meiega.

Teiste hoiukodus olevate kassidega ja nüüd kassitoas saab kiisuke läbi, kuid eelistab pigem üksi olla. Grimmu ei tee pahandusi ja ei häälitse, lamab aga oma asemekese peal kõrgustes ja (kui teda pikalt piiluda), siis tundub kurvana... ja mõnikord ta kurjustab.

Vaatamata sellele, et Grimmu saab teiste kassidega läbi, on ilmselt kassitoas neid tema jaoks natukene palju, seega on ta rohkem stressis, kui ta oli oma senises hoiukodus. Hoiukodus käis ta lausa inimese käest toitu norimas, aga praegu pigem vaatab umbusklikult ja puhiseb natuke.

Poiss on kastreeritud, vaktsineeritud, kiibistatud ja saanud parasiiditõrjet. Grimmu ootab kodu, kus ta saaks rahulikult kohaneda ja kus oleks ees mõni kass-sõber, kes aitaks tal inimest usaldama õppida.

Tema valge kasuka sasimiseni on pikk tee käia, aga pere juures, kes annab talle piisavalt aega ja ei ole pealetükkiv, saabub see hetk kindlasti.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, täida ankeet SIIN.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles