KANGELANE ⟩ 40 päeva üksi olnud kass sai pojad ning sõi ära kõik akvaariumikalad (1)

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Shutterstock

Hiinas Wuhanis oli kass sunnitud 40 päeva üksi kodus olema, sest tema omanik viidi koroonaviirusesse haigestudes haiglasse. 

Briti lühikarvalise kassi Le-Le omanik ütles, et kogu tema seitsmeliikmeline perekond nakatus Hiina uusaasta eelõhtul koroonaviirusesse ja viidi haiglasse. Kuna kõik pereliikmed hospidaliseeriti, ei olnud Le-Le omanikul suure nakkusriski tõttu võimalik ka paluda kedagi kassi eest hoolitsema. Pererahva lahkudes oli kass tiine. 

Selle tulemusena jäi Le-Le üksi tühja korterisse. Kassil õnnestus ellu jääda tänu kahele avatud toidukotile, mille tema omanik enne haiglasse minemist maha jättis. «Ma hoidsin kilpkonni ja kalu klaasitud rõdul akvaariumis. Seal oli ka filtreeritud vesi, mida kass juua sai,» selgitas omanik. Koos oma naisega sulges mees enne ravile minekut kõik aknad ja uksed, välja arvatud rõdu. «Pärast seda polnud meil aimugi, mis korteris toimub,» tunnistas ta.

40 päeva pärast kirjutati tema naine haiglast välja. Ta naasis koju  ja avastas, et Le-Le oli sünnitanud neli kassipoega ja tal läks hästi. Kuid lemmikloom sõi kõik akvaariumi kalad. Kilpkonnad olid elus ja terved. Tema äraolekul oli Le-Le kaotanud poole oma kaalust.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles