Heasüdamlik perekond tõi koju hüljatud kutsika, kuid selgus, et tegu polegi koeraga

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy

Massachusettsis elav perekond arvas, et nad tegid heateo, päästes tee äärest leitud kutsika, kes paistis hüljatud olevat. Kuid selgus, et tegelikult polnud see üldse koer.  

Pärast oma apsaka mõistmist kutsus perekond appi kohaliku metsloomakeskuse ja andis imearmsa looma nende kindlatesse kätesse.

Massachusettsis asuv Cape Wildlife Center kinnitas, et tegemist oli koiotiga, kes oli oma karjast eraldatud.

Ametnikud selgitasid: «Kohalik perekond viis koiotipoja kogemata koju, kuna arvasid ekslikult, et tegu on hüljatud kutsikaga.» 

Kümned Facebooki jälgijad nõustusid, et see oli lihtne arusaamatus. Üks kirjutas: «Ma saan nii hästi aru, kuidas teda saab kutsikaga segi ajada. Ta on tõesti armas.»

Paljud inimesed jagasid oma kogemusi metsikute koiottide leidmisegga. Üks daam päästis terve pesakonna koioti kutsikaid, kuid rääkis, et nad kasvasid agressiivseks. Teine kommenteerija jällegi ei olnud sellega nõus ja ütles, et nende koiott ei olnud kunagi tige ja elas oma perega 16 aastat õnnelikult koos.

Metsloomade keskuse töötajad tegid kindlaks, et koiott ei olnud marutaudiga kokku puutunud. Loom praegu toibub mõnusalt üksinda eralduspalatis, kuid peagi tutvustatakse teda kasuõe ja -vennaga.

«Kui kõik pojad on vaktsineeritud, kasvatatakse neid koos ja neile antakse võimalus kasvada ja õppida loomulikku käitumist meie suures välipuuris,» ütlesid ametnikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles