PÄEVAKÄPP ⟩ Kas diabeedidiagnoosi saanud Abraham ei väärigi kodu?

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Abraham
Abraham Foto: ELL Tartu Kassituba / Facebook

Tõeliselt kahju on vaadata, kui on mõni hoolealune, kes on päriselt ka superhea kass, kes nurrub ja kurrub, kes otsib inimese lähedust ja küsib inimestelt lausa musi, kes oleks mõnele perele imeline lemmikloom… kuid kes jääb kõikide tähelepanuta lihtsalt seetõttu, et temaga kaasneb mingi diagnoos.

See diagnoos ei pea olema midagi keerulist ega ravimatut, aga inimesed vaatavad kohe, et nemad küll kedagi kas või ajutiselt ravida ei taha ja kerivadki edasi…

Abraham on üks neist kiisudest. Saanud natuke üle kuu aja tagasi oma diabeedidiagnoosi kätte, on Abraham olnud ääretult tubli kass ja ravi toel on läinud ta veresuhkru näidud järjest paremaks. Hetkel vajab ta kindlasti ka edasist ravi, kuid lootus on, et ühel päeval ei peagi ta enam insuliini veresuhkru alandamiseks saama. Aga ei saa ju olla, et oma ravi tõttu ei väärigi ta oma sooja, täitsa oma kodu?!

Abraham saab oma praeguses hoiukodus olla vaid mai lõpuni. Kui enne seda talle uut kohta ei leia, peab ta minema kassituppa puuri elama, sest eritoidu tõttu ei saa teda teiste kassidega kokku lasta. Abrahamile aga absoluutselt ei sobi puurielu! Ta armastab südamest inimesi, eelistab magada alati kellegi kaisus ja on hoiukodu sõnul tõesti maailma parim kass.

Ehk just sinu kodus ja südames on ruumi ühele sellisele malbele kassihärrale? Omalt poolt toetatakse kõikide ravimite ja ravitoitudega ning ollakse igal sammul nõu ja jõuga toeks.

Kui saaksid Abrahamile päris oma kodu pakkuda, siis täida ankeet SIIN lingil. Kui saaksid mai lõpus võtta üle hoiukodu kohustused, siis täida ankeet SIIN lingil. Abrahami kohta saab rohkem lugeda SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles