PÄEVAKÄPP ⟩ Nunnupall Toomas otsib isiklikke paikäsi

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Toomas
Toomas Foto: ELL Tartu Kassituba / Facebook

ELL Tartu Kassitoa vabatahtlikel on alati hea meel, kui kassituppa tuleb mõni kass, kes väga inimesi armastab. Aga ega see nende tööd kergemaks ei tee!

Vabatahtlik tahab lihtsalt rahulikult põrandat pühkida ja liivakaste koristada, aga mida teeb Toomas? Toomas muudkui tuleb ja nühib ja nõuab pai. «Koristamine on igaaaaav!» mäub ta järjekindlalt, «tule süga mind parem kõrvade tagant ja võta maiused ka kaasa!»

Kui kassipoiss parajasti ise paide järgi tulla ei viitsi, siis ta keerleb ja pöörleb oma pesas, tehes sellist tsirkust, et vabatahtlik tõttab kohe telefoniga ligi teda pildistama ja noh… ega siis paitamine ka tegemata ei jää.

Ühesõnaga kõik teed kassitoas viivad Toomase juurde! Vabatahtlikel on ainult hirmus kahju, et selline inimlembene kiisu peab üldse kassitoas elama, kui ta nii selgelt tahaks iga päev hoopis kellegi kodukontoris kassisteerida ja iga öö kellegi kaisus nurrudes uinuda.

Kui tunned, et sinu tee võiks ka sind viia Toomase juurde, siis tule talle külla! Huvi korral täida päriskodu ankeet SIIN või hoiukodu ankeet SIIN. Toomase kohta leiab rohkem infot SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles