VIDEO ⟩ Hirmujudinaid tekitav vaatepilt: tuhanded skorpionid hõivasid mahajäetud maja

lemmik.postimees.ee
Copy
Brasiilia kollane skorpion.
Brasiilia kollane skorpion. Foto: Shutterstock

Kujuta ette maja, mis on puupüsti skorpioneid täis. Kõlab päris hirmuäratavalt, kas pole? Kahjuks ei ole tegemist õudusfilmi kirjeldusega, vaid selline koht eksisteerib päriselt.

Internetis levib hirmujudinaid tekitav video mahajäetud majast, mis on paksult skorpioneid täis. Klipi päritolu või salvestamise koht on ebaselge. Salvestisel kuuldava portugali aktsendi tõttu eeldatakse, et video võeti üles Brasiilias ja et skorpioniliik on Tityus serrulatus.

«Nad paljunevad partenogeneetiliselt, mis tähendab, et nad võivad poegida ilma paaritumata. See seletab nende arvu,» selgitas üks vaataja.

«Ma olen Brasiiliast,» ütles teine ​​kasutaja. «Meil on küll probleem, et aeg-ajalt ronib skorpion kanalisatsioonist välja nagu prussakas. Meil ​​on ka ütlus: «Hea, et jumal maole tiibu ei andnud.»»

Tityus serrulatus, Brasiilia kollane skorpion, on Buthidae sugukonna skorpioniliik. Ta on pärit Brasiiliast ja selle mürk on äärmiselt mürgine. See on Lõuna-Ameerika kõige ohtlikum skorpion ja vastutab sageli surmaga lõppenud juhtumite eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles