PÄEVAKÄPP ⟩ Milline hurmur! Kodu otsib seltskondlik kassipoiss Chris

lemmik.postimees.ee
Copy
Chris.
Chris. Foto: Pesaleidja / Facebook

2019. aasta juunis kolis Raasikult Pesaleidja kassituppa vahva triibik Chris, kellel vanust nüüdseks peaaegu nelja aasta jagu. Chris tundub esmapilgul täitsa tõsine mees olevat, kuid tegelikkuses on tegu üsna alandliku rohesilmse kaunitariga.

Chrisile sobib väga teiste kasside seltskond ning vabatahtlikel on hea meel teatada, et tänaseks peab ta lugu ka ühest (või mitmest) pikast paist. Samuti otsib ta aktiivselt inimesega kontakti ning Chrisi võib tihtipeale leida kassitoas mängimas. Arast pesas konutavast poisist on saanud ennast ainult parimas valguses eksponeeriv noormees.

Chris otsib kodu, kus imetletaks tema triipe ja hinnataks ta vaoshoitust ja väärikust. Tema kasuka triibulisus on lausa ajatu klassika kasside seas. Chrisist saab kindlasti üks väga hea kodukiisu ning parim diivanikaaslane, keda endale soovida võib. Andke ainult talle võimalus seda tõestada.

Chrisil on tehtud kõik vajalikud protseduurid ja toimetused; ta on kastreeritud, vaktsineeritud ja saab regulaarselt parasiitide vastast tõrjet. Talle vaja vaid hüüda, et nüüd on minek!

Kui tundsid temas ära kassi, kes on sinu jaoks justkui loodud, siis täida loomasoovija ankeet siin ning mine Chrisile külla! Sinuga võetakse ühendust esimesel võimalusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles