Peigmees tühistas oma pulmad purjus koera tõttu

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Shutterstock

28-aastane mees kirjutas Redditi foorumis, et tühistas eelseisvad pulmad pruudi hooletuse tõttu, mis maksis peaaegu tema koera elu.

Mees jättis lemmiklooma koju, kus pruut korraldas pulmaeelset tüdrukute pidu, ja läks oma vanematele külla. Enne seda palus ta kallimal koera magamistuppa lukustada niipea, kui pidu algab. Kell viis hommikul helistas talle purjus naine ja ütles, et koeraga on midagi juhtunud. Ta palus mehel kiiresti koju tulla ja koera loomaarsti juurde viia.

«Kui ma sinna jõudsin, nägi ta välja, nagu oleks mitu tundi nutnud, ja ta ei suutnud isegi rääkida. Seal oli kaks tema sõpra, nad selgitasid, et koer on elus, kuid väga haige,» ütles mees. Nagu selgus, unustas pruut lemmiklooma magamistuppa lukustada ja ei märganud, et koer joob salaja alkohoolseid kokteile ja sööb šokolaadi, mis olid asetatud madalale diivanilauale.

Koju naastes tühistas mees pulmad, käskis pruudil asjad kokku pakkida ja lahkuda. «Ta on lohakas ja vastutustundetu,» selgitas ta oma otsust. «Ma ei tahaks temaga jääda ja võib-olla ühel päeval näha meie last autoõnnetuses suremas, sest ta unustas turvavöö kinnitada.»

Naise sugulased pommitasid meest rahulolematute sõnumitega. Tema perekond ja sõber olid ka pruudi poolel: nende sõnul jäi koer ellu, mistõttu ei olnud vaja nii karmilt reageerida. Kuid Redditi kasutajad, kellelt mees nõu küsis, nõustusid, et ta tegi õigesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles