PÄEVAKÄPP ⟩ Särtsakas Gloria on ikka veel koduootel

lemmik.postimees.ee
Copy
Gloria
Gloria Foto: Pesaleidja/Facebook

Kaunitar Gloria kolis Pesaleidjasse 2020. aastal Sillamäelt. Ta on sündinud 2017. aasta detsembrikuus. Tal on pehme mustvalge kasukas, imeilusad silmad ja armas näokene.

Kuna kassitoas elades kimbutasid teda pidevalt erinevad tervisehädad, siis leidsid Pesaleidja vabatahtlikud talle hoiukodu, kus ta end mõnusamalt tunneks. Samuti on vabatahtlikud tema igemeprobleemiga seoses arstil käinud ja saanud ka ravi peale. Nüüd on vaja veel korra lasta olukord spetsialistil üle vaadata ja heaks kiita ning varsti võibki Gloria oma uude koju rännata.

Hoiukodus tunneb ta end kindlasti mugavamalt, tihti näeb teda pehmetes pesades või tugitoolis mõnulemas. Talle meeldib ka aknalt õueelu jälgida-kuulata-nuusutada. Inimesi ta endiselt kardab, täpsemalt enda poole sirutatud kätt. Ilmselt pole talle varasemalt meeldinud ravimi manustamise protsess ja seetõttu tulebki skeptiline olla. Aga need haavad parandab vaid aeg. Temast saab kindlasti hoolt ja armastust pakkuvas peres kodu hoidev ning lojaalne majavalitsejast kassiproua.

Kui sa oleksid nõus talle kodu pakkuma, siis tutvu Pesaleidja loomasoovija tingimustega ja täida ankeet. Seejärel võetakse sinuga peatselt ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles