KURIOOSUM Talveund magav karupere peitis end tõeliselt ootamatus kohas

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Californias tegutsev karupäästegrupp teatas sotsiaalmeedias eriti kummalisest juhtumist. Nimelt magas üks karuema koos poegadega rahulikult talveund maja all asuvas koopataolises avauses, samal ajal kui perekond rahulikult majas sees elas.

Kuigi majaelanikud kuulsid terve talve jooksul veidraid norskamise sarnaseid hääli, ei osanud nad uneski aimata, et nende maja all võiks tõepoolest karupere õndsat talveund magada. Aga kui loom viimaks ärkas, sai selgeks, et nii see oli, vahendas Huffington Post.

Kui esialgu oli maja juures näha ainult ühte karu, siis hiljem selgus, et lisaks talle elasid maja all ka neli karupoega, kelle karupäästjad maja alt välja meelitama pidid.

Karupäästjate sõnul on parim viis kutsumata külaliste eemale hoidmiseks seesugused koopataolised avaused ehk potentsiaalsed peidupaigad blokeerida. Nii tegi ka kõnealune perekond, paigaldades selle koha juurde elektrikarjuse.

Kuigi lugu tundub uskumatu, pole kohalike karupäästjate sõnul see juhtum sugugi harukordne, vaid piirkonnas üsna sage nähtus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles