PÄEVAKÄPP ⟩ Kodu otsib vahva ja mänguhimuline noor kassipreili Ingrid

lemmik.postimees.ee
Copy
Ingrid.
Ingrid. Foto: Pesaleidja / Facebook

Ingrid on üks armas, veel päris pisike kiisu, kes jõudis Pesaleidjasse veebruari alguses Paljassaarelt. Ingrid on kümne kuu vanune kass, kellel on imeilusad rohelised silmad.

Ingrid on väga vahva kiisuke. Ta on esiteks väga aktiivne, nagu ka vanus eeldaks. Teda näeb ikka kassitoas ringi jooksmas ja uudistamas, külalisi piilumas. Ta armastab mängida – võttes mõne pulgaga mänguasja, on Ingrid kohe platsis seda püüdma. Muidugi on talle meeltmööda ka maiused, mida ta võib süüa isegi otse inimese peopesast.

Maiust andes saab Ingridile teha ühe kiire pai. Ta pole üldse kuri ega ennast kaitsev, ei löö käpaga ega kihise. Ta lihtsalt vahest teeb «kurr» ja hüppab käe alt ära, no nii igaks juhuks. Julgust tal on, seega lihtsalt on veidi vaja veel harjuda inimeste paikätega ja peagi on ta kindlasti juba täiesti harjunud.

Ingrid saab hästi läbi ka teiste kiisudega ning tal poleks midagi selle vastu, kui kodus oleks mõni teine kass ees. Arvestades tema iseloomu, sobiks ta ka kenasti lastega perre ja ilmselt harjuks ka koertega. Seega, ideaalne perelisa!

Ingridil on kõik protseduurid tehtud ja ta koliks kohe meeleldi oma koju.

Kui pisike preili teile huvi pakub, siis palun tutvuge Pesaleidja loomavõtja tingimustega ning täitke Ingridi nimele loomasoovija ankeet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles