TÕELINE KULLAKAEVAJA ⟩ Kutsikas leidis oma esimesel jalutuskäigul suure varanduse

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Ollie koos oma peremehega.
Ollie koos oma peremehega. Foto: Lee McLean / SWNS / Scanpix

Romagna veekoera kutsikas Ollie tegi oma peremehe äärmiselt uhkeks, kui leidis oma elu esimesel jalutuskäigul 7000 euro väärtuses kuldmünte.

Romagna veekoer on Itaaliast Romagna piirkonnast pärit haruldane koeratõug, kes on tuntud oma äärmiselt terava nina poolest. Juba sajandeid on selle tõu esindajaid kasutatud näiteks trühvlite otsijana.

Inglismaal Blackpoolis elav väike Ollie tõestas, et on igati oma tõu vääriline, kui oma elu esimesel jalutuskäigul pargis tõelise varanduse otsa komistas ja selle loomulikult ka välja kaevas.

Ollie koos varandusega.
Ollie koos varandusega. Foto: Lee McLean / SWNS / Scanpix

Koeraomanik Adam Clark, kes ostis Ollie oma tütrele Aliciale üllatuskingitusena, oli leiust tõeliselt šokeeritud, kuid pani oma kallile koerakesele koha hellitavalt hüüdnimeks «kullakaevaja».

Ollie'l õnnestus leida 15 kuldmünti, mille turuväärtus on üle 7000 euro ja mis tõenäoliselt pärinevad 19. sajandist.

Leitud kuldmündid.
Leitud kuldmündid. Foto: Lee McLean / SWNS / Scanpix

«Olime Ollie esimesest jalutuskäigust väga elevil. Vaevalt olime saanud kümme minutit kõndida, kui ta järsku metsikult kaevama hakkas nii, et mulda hakkas igale poole lendama. Siis ilmusid ka kuldmündid nähtavale ja ma ei suutnud oma silmi uskuda,» vahendas The Miroor koeraperemehe sõnu. «Ma ei jõua ära oodata, mida ta järgmiseks meile leida suudab!» kiitis mees oma kallist lemmikut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles