AITAME LEIDA! ⟩ Loksa kandis otsib eksinud Dzuna tagasiteed koju

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Džuna, kes koduteed otsib, liigub praegu ringi ilma rätikuta kaelas.
Džuna, kes koduteed otsib, liigub praegu ringi ilma rätikuta kaelas. Foto: Erakogu

Loksa linnas sai põgenema pisike koerake nimega Dzuna, keda oodatakse väga tagasi koju. 

Pisikene kutsa Dzuna, kes elas terve oma elu uhes varjupaigas, sai õnneliku pileti uude ellu. Koerakese võttis endale aprilli alguses üks tore Loksal elav Eesti perekond, 

Dzuna on umbes taksikoera suurusne emane kiibistatud, steriliseeritud, sotsialiseeritud sõbralik kutsa, kelle iseloom on veidi arg ja tagasihoidlik. Kahjuks juhtus koera esimesel jalutuskaigul õnnetus, Dzuna ehmatas, pääses traksidest välja ning põgenes hirmunult.

Dzuna
Dzuna Foto: Erakogu

Vabatahtlikud Tallinnast on koerakest kõik päevad otsinud, kaastatud on kohalikke elanikke, jagatud on kuulutusi nii paberil kui sotsiaalmeedias, aga siiski on koer endiselt jooksus.

Kolmapaeval, 13.04.22, tuli otsijatele vihje, et koera on nahtud Loksa-Tallinn maanteel Kahala bussipeatuse juures, suunaga Kuusalu poole.. Koer on juba 11 paeva söömata ja joomata.

Kes juhtub koera nägema, siis palun andke talle võimalusel midagi süüa, meelitage kuskile kinnisele territooriumile ning kindlasti helistage otsijatele telefoninumbritele 58232870, 56647136 või 55678077.

Dzuna
Dzuna Foto: Erakogu

Koeral polnud põgenedes rätikest kaelas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles