Sardiinia üleujutustest päästetud Nina otsib igavest kodu

lemmik.postimees.ee
Copy
Koeratüdruk Nina.
Koeratüdruk Nina. Foto: Eesti Loomakaitse Selts / Facebook

Nina on umbes 1-aastane koeratüdruk, kes on päästetud Sardiinia üleujutustest. Ta on varasemalt elanud õuekoera elu koos oma õdede-vendadega, kuid üllatavalt kiiresti harjunud täiesti uue eluga.

Esmasel tutvumisel on Nina tagasihoidlik ning võib olla pisut arg, kuid siiski inimestest huvitatud. Preilile kohaselt on ta rahulik ja tasakaalukas, kuid siiski esineb tal ettearvamatuid mängutuure. Ta on selgeks õppinud rihmas rahulikult jalutamise. Nina ei tee teistest koertest kaugemalt jalutades välja või vaatab rahulikult, aga ei haugu ega tiri. Lähemal tutvumisel on ta esialgu ebakindel, kuid 10 minutit kõrvuti jalutamist ja siis võiks mäng alata.

Hoolimata sellest, et varasemas elus ei ole kokkupuudet inimestega palju olnud, armastab ta väga kaisutamist ja lähedust. Hoiukoju saabudes oli koerakesel väga suur üksindusahastus. Pere nägi rohkelt vaeva ja nüüdseks ta vahepeal haugub igavusest, kuid sellist saba jalge vahel paanikas ringi jooksmist ning ulgumist ei ole.

Uus kodu võiks olla kinnise aiaga eramaja. Väga hästi sobiks, kui kodus oleks ees teine sõbralik koer, sest Nina on varasema elu veetnud koertekarjas. Nina vajab uue perega harjumist ning enne, kui saad kindel olla, et koer sinuga lepib, võiksid käia temaga mitmel korral tutvumas.

Lisainfo saamiseks võib ühendust võtta hoiukoduga helistades 53454081 või kirjutades meritrahnik@gmail.com.

Kui tundsid ära enda uue pereliikme, siis täida loomasoovija küsimustik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles