KODUOTSIJA ⟩ Sillamäelt päästetud Memm ootab varjupaigas oma päriskodu

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Memm
Memm Foto: Varjupaikade MTÜ

Memm on väärikas eas koeraproua, kes sattus varjupaika, kui ta päästeti koos 93 saatusekaaslasega kutsikavabrikust.

Üsna pea kolis ta hoiukodusse. Kui algselt oli Memm hoiukodus väga arglik, siis mõne kuuga on ta teinud suuri edusamme. Ta liigub juba julgelt ringi ja tahab isegi diivanil inimese juures aega veeta. Ta saab läbi hoiukodus elavate koera ja kassiga, aga pigem eelistab siiski olla omaette.

Memm kardab inimese käsi ja paljaste kätega end sülle võtta ei lase. Küll aga sobib talle see, kui teda tõsta näiteks pleediga ning siis naudib ta tõeliselt süles istumist ja paitamist! On näha, et ta on uudishimulik ja tahab inimese tähelepanu, kuid on veel liialt häbelik.

Õues ei ole Memm harjunud käima ja hädad teeb ta eeskujulikult pissilapile. Küll aga võiks soojemate ilmade saabudes temaga õues käimist harjutama hakata.

Memmel on kontrollitud ja korras süda ning ta on käinud ka ortopeedi juures. Ilmselt on tal olnud kunagi jalaluumurd, mis on valesti kokku kasvanud - see aga tema liikumist ei sega ning valu ei tee.

Lisaks on Memmel eemaldatud kõik hambad. Sellest hoolimata saab ta söömisega hästi hakkama. Memm otsib rahulikku ja kannatlikku inimest, kes annaks talle aega omaette olla, aga samas looks samm-sammult temaga häid suhted.

Memmega saab tutvuda Tallinnas asuvas hoiukodus. Kui oled temast huvitatud, siis täida esmalt sooviavaldus meie kodulehel SIIN.

Aprill on üleriigiline südametervise kuu ja ka Varjupaikade MTÜ tähistab seda juba neljandat korda. Aprillikuus saab iga varjupaigast uude koju minev koer kaasa Südameapteegi kingipaki ja 50-eurose veterinaartoodete kinkekaardi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles