PÄEVAKÄPP ⟩ Nägemise kaotanud vapper Sebastian otsib oma sooja kodu

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Sebastian
Sebastian Foto: Tartu Kassikaitse

12-aastane Sebastian saabus Tartu Kassikaitse hoole alla väga kehvas seisus silmadega: ta silmad olid põletikus, silmade siserõhk oli mitmeid kordi suurem kui normaalne, ühel sarvkestal oli haavand ja teises silmas oli silmalääts paigast nihkunud. Ühesõnaga olid Sebastianil pea kõik probleemid, mis ühel kassil silmadega olla saavad.

Kliinikus selgus, et kassipoiss oli juba pikemat aega pidanud tänavatel pimedana ringi ekslema ja midagi ta silmade parandamiseks peale nende eemaldamise enam teha ei ole.

Sebastian taastus aga operatsioonist ilusti ja ei ole ennast silmade puudusest häirida lasknud. Ta oli juba harjunud ju tänavatelgi ilma nägemiseta hakkama saama, mis siis veel ühes turvalises ja armastavas hoiukodus elamine ära ei ole.

Kassihärra saab suurepäraselt korteris orienteerumisega hakkama, ei koperda kunagi ühegi mööblieseme ega seina vastu, leiab kergesti üles nii toidukausid kui ka liivakasti ning hüppab probleemideta isegi hoiuperenaise kõrvale diivanile tukkuma.

Kiisu lemmiktegevusteks on paituste nautimine, akna all kevadlõhna nuusutamine ja kanahakkliha mugimine. Puudu on veel ainult päris oma kodu!

Rohkem saab Sebastiani kohta lugeda ja talle kodu pakkuda SIIN lingil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles