KODUOTSIJA ⟩ Ülisõbralik Jack elas enne varjupaika jõudmist kohutavates tingimustes

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Jack
Jack Foto: Varjupaikade MTÜ

Praegu Tallinna varjupaigas elav armas ja malbe Jack elas varem koos teise koera, Bobiga, inimese poolt unustatuna ja ketti aheldatuna parajas pärapõrgus. Põllumajandus- ja Toiduamet reageeris saadud vihjetele, leidis hooletusse jäetud koerad üles ning tõi nad varjupaiga hoole alla.

Varjupaigas turgutati koerad üles ja Bob leidis endale peagi ka armastava kodu. Jääb loota, et ka ülisõbralik Jack kohtub peagi selle õige inimesega.

Hoolimata oma seitsmest eluaastast ja raskest saatusest on Jack tõeliselt elurõõmus ja uudishimulik. Ta naudib jalutuskäike, kus teeb tutvust kõigega, mis teel ette jääb. Ja kui selleks on inimene, väljendab Jack vägeva sabaliputamisega oma elevust ja rõõmu. Ta on koer, kes otsib inimese kontakti ja lähedust.

Lisaks jalutuskäikudele naudib Jack ka kõrva tagant sügamist ega ütle ära maiustustest. See armas koerahärra on väga kannatlik ja sobib ilmselt ka laste seltsi. Jacki tulevases kodus võiks olla oma aed, kus õues elama harjunud koer saaks päevad läbi möllata. Kuid kõige tähtsam – et seal oleks inimene, kes pühendaks talle palju aega ja armastust.

Kui soovid Jackiga tutvuda, siis täida esmalt sooviavaldus tema profiilil SIIN.

Aprill on üleriigiline südametervise kuu ja ka Varjupaikade MTÜ tähistab seda juba neljandat korda. Aprillikuus saab iga varjupaigast uude koju minev koer kaasa Südameapteegi kingipaki ja 50-eurose veterinaartoodete kinkekaardi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles