Kaks agressiivset chihuahuat terroriseerivad inimesi ja nende lemmikloomi

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Shutterstock

Wiltshire'i linna elanikud Inglismaal kaebavad kahe agressiivse chihuahua üle, kes ei terroriseerisi mitte ainult oma lemmikloomi vaid ka inimesi.

Kohaliku omavalitsuse esindajad said elanikelt mitmeid kaebusi, millest igaüks rääkis kurjadest chihuahua koertest. Üks vahejuhtum leidis aset, kui mees kõndis pensionile jäänud politsei teenistuskoeraga. Ühel hetkel ilmus silmapiirile kaks chihuahuat. Loomad olid jalutusrihma otsas ja ründasid äkki pensionile jäänud koera, kes võitles väikeste, kuid väga agressiivsete vastu neid eemale tõrjudes.

Teine linna elanik kohtus chihuahuaga, kõndides kahe 29-kilogrammise koeraga. Kuid loomade suurus ei häirinud jälle agressiivseid väikseid koeri ja nad püüdsid koera rünnata.

Linnavolikogu esimees Ruth Hopkinson märkis, et chihuahua omanik jalutas neid ilma rihmata, sest ta oli kindel, et tema väikesed lemmikloomad on sõbralikud ega tee kellelegi liiga. Ta kutsus kõiki koeraomanikke üles kasutama jalutusrihma ja eriti jälgima loomi väikeste laste läheduses. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles