Tervise hind: kass Arnold palub abi hiiglasliku raviarve tasumisel

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Arnold
Arnold Foto: Pesaleidja

Tänavalt päästetud ja kolm kuud haiglas ravil veetnud Arnoldi võitlus oma tervise eest läks maksma 1450,50 eurot. 

Imearmas kiisupoiss Arnold saabus Pesaleidjasse 2021. aasta jaanuaris. Kuigi Arnoldil on vanust umbes paar aastat, on ta suurema osa enda lühikesest elust veetnud varjupaikades. Viljandist tulles oli ta küll terve, kuid uus keskkond kutsus kiisul esile stressi, millega kaasnes ka silmapõletik.

Silmaravi käigus avastati, et Arnold ei taha üldse süüa ja seetõttu kannatas tema tervis kaalulanguse pärast tohutult. Seejärel saadeti ta kontrolli ja selgus, et tal on kuiv FIP (nakkuslik peritoniit ehk kõhukelmepõletik).

Kuna Pesaleidjas kohapeal vajalikud vahendid puudusid, veetis Arnold pea kolm kuud statsionaaris, saades pidevat järelevalvet ja ravi. Lisaks võeti tal tihti vereproove, mida karvakerale pidevalt tervisliku seisundi hindamiseks teha tuli.

Õnneks on Arnold praeguseks hea tervise juures ja ootab oma päriskodu hoiukodus, kus ta on ka pideva jälgimise all, et tal tervis jätkuvalt korras oleks.

Nüüd on aga aeg maksta kiisu statsionaari ja vereanalüüside arved, mida kogunes kokku 1450,50 euro suuruses summas. Kui soovid Arnoldit tema teekonnal toetada, saad anda enda panuse juba täna - vaata annetamise kohta lähemalt siit postitusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles