FOTOKONKURSI VÕITJA ⟩ Võidufoto sündis juhuslikult tootepildistamise käigus

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Kategooria: koerad, eriauhind
Lemmik Daisy, kes võlus äärmiselt isikupärase näoilmega: «Mõnikord mu huuled kleepuvad mu hammaste külge». FOTO: Perenaine: Mia Mathilda Savila
Kategooria: koerad, eriauhind Lemmik Daisy, kes võlus äärmiselt isikupärase näoilmega: «Mõnikord mu huuled kleepuvad mu hammaste külge». FOTO: Perenaine: Mia Mathilda Savila Foto: Perenaine: Mia Mathilda Savila

Aasta alguses kutsus Lemmik koos PetCityga lugejaid üles saatma meile pilte oma lemmikloomade naljakatest hetkedest. Silmapaistvamad said ka autasu. Üks neist oli 3-aastane beagle Daisy, kelle vahva hetke püüdis pildile perenaine Mia.

Perenaise Mia perre jõudis Daisy 10-kuusena, kuna eelmine pere soovis temast loobuda. «Ta on väga aktiivne ja julge koer. Kõige rohkem meeldib talle metsas käia ja trenni teha,» räägib perenaine.

Daisy armastab jalutuskäike ja trenne metsas.
Daisy armastab jalutuskäike ja trenne metsas. Foto: Erakogu

Lisaks on Daisy väga osav pahanduse tegija: suudab avada kõik sahtlid, uksed, purgid, kotilukud - ühesõnaga on kõigeks valmis, kui on vähegi lootust toitu leida. Sellest hoolimata on Daisy ideaalne koer: «Paremat ei oskakski tahta!» kiidab perenaine.

Daisy kaamera ees poseerida ei häbene.
Daisy kaamera ees poseerida ei häbene. Foto: Erakogu

Daisyl on ka oma instagrami konto @daisyxlucy, kus perenaine Daisy igapäevaseid toimetusi jagab.

Daisy sai auhinna kätte. Pildil koos teise perelemmiku, Brasiilia terjeri Lucyga.
Daisy sai auhinna kätte. Pildil koos teise perelemmiku, Brasiilia terjeri Lucyga. Foto: Erakogu

Konkursil võitnud foto sündis Mia sõnul täiesti kogemata, kui Daisy oli modelliks ühel Eesti koeramaiuse tootepildistamisel.

Uus fotokonkurss

«Meie pere uus lemmik» Kas sinu perega on hiljuti liitunud uus lemmikloom, kutsikas või kassipoeg? Saada meile tema pilt aadressil lemmik@postimees.ee ning lisa ka lühike tutvustus: mis on tema nimi, kui vana ta on, mis tõugu (kui on tõuloom). Fotod avaldame suures galeriis, loosi lähevad taas uhked auhinnad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles