Mercedese tehasesse tunginud leopard seiskas tootmise terveks päevaks

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee reporter-toimetaja
Copy
Leopard
Leopard Foto: Shutterstock

Indias Chakanise linnas tungis noor leopard Mercedes Benzi autotööstuse territooriumile ja sealne tootmine katkes kogu päevaks.

Esmaspäeval, 21. märtsil kell viis hommikul märkasid ettevõtte turvatöötajad territooriumil jalutavat metslooma. Tehase esindaja kutsus vastava ametkonna spetsialistid, et ringi luusiv uudishimulik leopard turvaliselt mujale saaks toimetatud. 

Kaks tundi hiljem saabusid sündmuskohale riikliku metsandusosakonna töötajad, kes tulistasid kiskjat uinutinoolega, panud ta transpordipuuri ja viisid tehase territooriumilt välja. Kaslane viidi metsloomade abikeskusesse, et loomaarst saaks ta üle vaadata ja peale seda loodusesse lahti lasta.  

Läbivaatuse käigus selgus, et leopard õnneks viga polnud saanud, kuna päästeoperatsioon viidi läbi kooskõlas kõigi loomade hoolika kohtlemise reeglitega. Tehase töötajad lubasid omalt poolt, et nad vaatavad turvakaamerate salvestised üle, et mõista, kuidas loom tehase territooriumile sattus ning viivad läbi töötajate ohutusalase briifingu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles