VIDEO ⟩ Saage tuttavaks maailma kõige laisema koeraga, kes isegi telkimisest viilida püüab

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee reporter-toimetaja
Copy
Ma ei viitsi...
Ma ei viitsi... Foto: Video kuvatõmmis

70 kilogrammi kaaluv bernhardiin Doug on laiskuses täielik meister. Kui ta ei viitsi liigutada, tuleb teda lükata nagu riidekappi või hoopiski süles vinnata. 

Juba kutsikana paistis tema erakordne laiskus pererahvale silma. Kui muidu jooksevad koerad visatud pallile innukalt järele, siis Doug kõndis lelu järele mõõdukal sammul, toksas selle käpaga eemale ja suure tõenäosusega rohkem ei viitsinudki. 

Telkimine on ka miski, mis tavaliselt koeri rõõmustab. Aga mitte Dougi. Kõigepealt ei tee ta katsetki autosse minna vaid laseb ennast peremehel sinna paigutada. Kohale jõudes ei taha ta loomajälgi nuuskida ega vees pladistada vaid kulutab enim energiat telgi kaaperdamiseks ja sinna sissekraapimisele, seal on ju ometigi õhkmadrats, millel on mõnus pikutada. 

Tahaks põrandalt mänguasja kätte saada? Selleks ei lähe Doug maha vaid püüab lelu üle seljatoe õngitseda, riskides koos tooliga ümber kukkuda. 

Hoolimata oma laiskusest on tegu suure, armsa ja armastava koeramürakaga. Vanemaks saades on ka tema liikumislust veidi kasvanud ja ühineb meelsasti pere jalutuskäikudega. Ühtlasi on tal suure koerana raske oma gabariite ja raskust mõista - ta arvab, et on endiselt pisike kutsikas, kes peremehele igal moel kaissu mahub. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles