ÕUDUS ⟩ Üürnik jättis endast maha prügihunnikud, skorpioni ja tohutud maod

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Shutterstock

Üürnik jättis üürileandjale hunnikutes prügi, tarantli, skorpioni ja mao. 

Manchesteris sai äsja tagasi Inglismaale kolinud Phil Tukesley sai äärmiselt halva üllatuse osaliseks. Ta andis üürnikule teada, et soovib eluruumid vabastada ning lepingu lõpetada, et ise tagasi koju kolida. Kuid paar, kes seal oma teismelise tütrega elas, ei lahkunud veel terve aasta jooksul.

Lõpuks õnnestus üürileandjal oma koju pääseda. Kui ta ruumi jõudis, selgus, et see oli prügist täielikult ummistunud. Tyukesli leidis tohutu kahe meetri pikkuse boa ja teise elusa mao, samuti kaks surnud roomajat. Veel leidis ta vaibal roomava skorpioni, tarantli, kala ja mardikad. Vaip ise oli kaetud hallitusega, ligunenud uriinis ja osaliselt mädanenud ning kaetud vaklladega. Otsustades aukude järgi, mida leiti kogu majast, tuvastati majast ka närilisi. 

Inglane kutsus kohaliku loomapäästegrupi ja jättis võtme naabrite juurde, et spetsialistid saaksid tulla ja hiiglasliku mao ära viia. Seltsi esindajad kutsusid politsei. Korrakaitseametnik tuli loomade arestimist registreerima. Pärast loomade äravõtmist vahetas majaomanik lukud ja andis üürnikele kuu aega aega, et oma kraam minema viia, enne, kui ta prügi hakkab minema viima. 

Tukesleyl, tema 40-aastasel kallimal Lisa McCartneyl ja nende sõpradel kulus prügi koristamiseks 54 tundi. Prügi kogumine ja maja kraamimine maksis inglasele ligi kaks tuhat eurot. Veelgi rohkem raha on vaja, et maja tagasi oma algsesse seisukorda taastada.

«Ma kogesin palju stressi, püüdes neid välja kolida ja siis, kui ma selle kõik avastasin. Aasta lõpus me abiellume ja sellised sündmused ei ole meile ilmselgelt head,» kurtis Tukesley ajakirjanikele antud intervjuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles