VIDEO Emad ei anna iial alla: karuema püüab prügikasti kinnijäänud poega päästa

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee reporter-toimetaja
Copy
Emakaru püüab oma poega päästa
Emakaru püüab oma poega päästa Foto: Video kuvatõmmis

Emaarmastus on kõikvõimas. Kui lapsi ähvardab hädaoht, ei anna emad enne alla, kui maimuke on ohutusse kohta toimetatud. 

Karuema on hädas, sest ei saa oma prügikonteinerisse lõksu jäänud poega kätte, sest kaas on kinni kukkunud. Lisaks emale püüab ka teine karulaps venda kätte saada. Loom maadleb ja kangutab kaane kallal, aga siis saabub päästev inimene, et neid abistada. 

Autojuht püüab karusid eemale peletada, et saaks ohutult prügikasti kaane avada ja väikese mõmmiku välja päästa, kuid ema ei soovi lahkuda. Ei heiduta teda sireenid ega vilkuvad tuled. Kaitsev lapsevanem tahab olla lähedal. Kui karupere mõne meetri kaugusele taandub, kuid siiski puu tagant silma peal hoiab, võtab autojuht julguse kokku ning metsloomi igal sekundil jälgides astub autost välja, et kaas avada. 

Peale seda istub mees viivitamatult autosse nng sõidab eemale. Koheselt ronib konteinerist välja krapsakas karupoeg, vetsupaberist lint meeleolukalt kõrva küljes lipendamas. Kohe on juures ka emakaru, kes ulaka uudishimuliku mõmmipõngerja enda hoole alla võtab. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles