Loomapäästja Heiki Valner: kui vargile lähete, jätke lemmik koju!

lemmik.postimees.ee
Copy
Loomakaitsja Heiki Valner koeraga. Pilt on illustreeriv.
Loomakaitsja Heiki Valner koeraga. Pilt on illustreeriv. Foto: Sander Ilvest

Loomapäästja Heiki Valner jagab portaali Loomaveeb vahendusel tema jaoks enneolematut lugu. Nimelt jõudis tema hoole alla koeratüdruk Suusi, kes oli tahtmatult poevarguses kaasosaline. 

«Elu on suurem kui kino ja täna juhtus säherdune asi, mida varem pole olnud. Saage tuttavaks vargaplika Suusiga. Tegelikult on see armas koerake süüst prii, aga ta perenaine jäi taas ühes kaubanduskeskuses näppamisega vahele ning politsei toimetas proua kinnimajja. Koerakest nad arreteerida ei soovinud,» kirjeldab Valner Loomaveebis hiljuti juhtunud sündmust.

Suusi.
Suusi. Foto: Loomapäästegrupp

Loomapäästja teada luges Suusi omanik sealsetele töötajatele sõnad peale, et kui vangi pannakse, siis tuleb koer varjupaika saata. Turvatöötajad aga ei tahtnud nii armast tegelast varjupaika saata ja nii otsustatigi Valnerile helistada.

«Elame-näeme, mis perenaisest siis saab ja sündmustest ette ei tõtta. Sapsida pole vaja ja Loomapäästegrupp tagab talle armastuse ja hoolitsuse. Juba homme läheme kliinikusse küüsi lõikama, sest need on nii paganama pikad, et lausa segavad käimist,» tõdeb Valner, kelle sõnul on vahepeal saadud uut informatsiooni, mille kohaselt ei pruugita Suusit omanikule üldse tagasi andagi.

Üllatava loo lõpetuseks andis Valner loomaomanikele sooja soovituse pätti tegema minnes lemmik siiski koju jätta, et vältida talle trauma tekitamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles