Perenaise kaotuse tõttu üksi jäänud Pätu igatseb armastavat uut kodu

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee reporter-toimetaja
Copy
Pätu otsib oma inimest, kellele oma armastust jagada
Pätu otsib oma inimest, kellele oma armastust jagada Foto: Erakogu

Triibuline siiras kass Pätu on oma inimese otsingul. Kellel on võimalust kiisule kodu pakkuda, võtke artikli lõpus oleval telefoninumbril julgesti ühendust. 

Minu nimi on Pätu. Olen 8 aastane kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud isane kass, kes otsib uut kodu. Mu armas perenaine läks nädala eest taevastele teedele ja nüüd ma olen üksi.

Mind käiakse küll toitmas, kuid sellest on vähe - ma vajan endale uut sōpra. Minu praegune toitja hoolib minust väga, ja vōtaks mu enda koju, aga tal on kääbuspuudel ja ma ütlen ausalt - ma ei vastuta oma tegude eest kui ma selle koeraga kohtun. Olen kasvanud ilma teiste koduloomadeta ja ma ei oska nendega arvestada. Samuti ei tunne ma ennast turvaliselt, kui on ümber pisikesed lapsed.

Jah, ma olen isepäine, uudishimulik, suur, suhteliselt eakas ja nurruv loom, aga seltsiline ja hea kuulaja suudan ma ikka olla. Olen elanud kogu elu korteris ja käinud aeg-ajalt rakmetes ka ōues jalutamas. Luuran lamades linde, kuid kuna ma olen hästi toidetud, siis ma linde ei ründa - vaatlen, sest pōnev on.

Kui keegi vajab seltsilist, siis helistage minu praegusele toitjale Küllile, 5111367.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles