PÄEVAKÄPP ⟩ Isepäine Volts on päris oma kodu oodanud juba terve aasta

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Volts
Volts Foto: Varjupaikade MTÜ

Volts on imelise triibulise vesihalli karvastikuga täiskasvanud kass, kes elas mõnda aega varjupaiga kassitoas. Kassitoas elades oli ta pigem tagasihoidlik - ta ei jooksnud esimesena külastajatele vastu ega proovinud end igal juhul näidata.

Peagi sai selgeks, et Volts on kass, kes oma liigikaaslastega tegemist teha ei soovi. Teiste kasside seltskond tekitas talle suurt stressi, mille tõttu lõid tal välja tervisemured. Kui Volts teistest kassidest eraldati, paranes ka tervis ning stressitase langes. Seega on kindel, et Volts ei sobi perre, kus on ees ootamas teised liigikaaslased.

Küll aga ootab ta pikisilmi, juba üle ühe aasta, seda oma inimest. Pöörates talle tähelepanu, on Volts valmis sellega rõõmuga vastu võtma - ka tema naudib paisid ja kõrva tagant sügamisi. Oleks neid vaid veidi rohkem..

Varjupaikade MTÜ tähistab juba alates 2016. aastast sõbrakuud kampaaniaga “Sõpra tunned sabast,” mis kutsub võtma varjupaigast kassi või tulema kassidele püsitoetajaks. Varjupaikade MTÜ hoole all on hetkel 441 kassi. Vaata, kuidas saad sina neid aidata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles