PÄEVAKÄPP ⟩ Majapõlengust pääsenud Triibik Pätu ootab varjupaigas oma õnne

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Päru
Päru Foto: Varjupaikade MTÜ

Triibik Pätu elas kolm aastat väga õnnelikku ja mõnusat kodukassi elu. Kahjuks on elu keerdkäigud vahel väga valusad ja nii jäi Pätu enda omanikust ilma, kui õnnetul kombel süttis eramaja.

Nõnda sattus see hirmunud kass Varjupaikade MTÜ hoole alla. Pätu on varjupaiga kassitoas elanud juba üle ühe aasta. Kahjuks ei oska Pätu veel inimesi usaldada. Ta vajab igapäevast üks-ühele kontakti, et inimesega ära harjuda. Ta on loomult pigem rahulik, aga väga pelglik ja eemalehoidev. Ilmselt on šokk põlengust ja omaniku kaotusest tal siiani meeles.

Pätu on armsa välimusega triibik, aga sellest hoolimata jääb ta kassitoas märkamata. Seda just seetõttu, et ta ei ole suur suhtleja ja kui külastajad tulevad kassituppa, siis ei tule Pätu neid tervitama, vaid jälgib väga tagasihoidlikult eemalt, kuidas teiste kassidega tutvutakse.

Õnneks ei konuta Pätu kassitoas päris üksinda – ta saab väga hästi läbi enda liigikaaslastega ning naudib nende seltskonda. Seetõttu poleks Pätul selle vastu midagi, kui uues kodus oleks teda ees ootamas neljajalgsed sõbrad.

Varjupaikade MTÜ tähistab juba alates 2016. aastast sõbrakuud kampaaniaga «Sõpra tunned sabast», mis kutsub võtma varjupaigast kassi või tulema kassidele püsitoetajaks. Varjupaikade MTÜ hoole all on hetkel 441 kassi. Vaata, kuidas saad sina neid aidata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles