PÄEVAKÄPP ⟩ Kodu otsib palju läbielanud Nestor

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Nestor
Nestor Foto: Varjupaikade MTÜ

Kui enamik loomi jõuavad varjupaikade hoole alla tänavatelt, siis on ka neid loomi, kellel on küll kodu olemas, kuid seal ei pakuta neile elamisväärseid tingimusi. Nii juhtus ka Nestoriga.

Tal oli kodu olemas, kuid seal kodus ei hoolitud temast. Nestor sattus Varjupaikade MTÜ hoole alla, kui Põllumajandus- ja Toiduamet ta halbadest tingimustest päästis.

Kui Nestor oli kassitoas sisse elanud, hakkas välja lööma tema väga vahva ja igati sõbralik iseloom. Ilmselt ei osanud ta alguses isegi loota, et inimene talle tähelepanu pööraks, kuna see tagasihoidlik triibik ei tükkinud esile ning ei tulnud paitusi nuruma. Kui ta aga inimese pai ja tähelepanu tunda sai, oli koheselt selge, et ta naudib seda väga.

Nüüd tuleb Nestor vaikselt ka ise inimeselt paitust küsima, kuid alles siis, kui teised kassitoa elanikud on enda omad kätte saanud. Nestor veedaks hea meelega oma õhtud diivanil või oma inimese süles nurrudes. Ilmselt ei oleks sellel rahumeelsel kassil ka selle vastu midagi, kui uues kodus ootaks teda ees mõni neljajalgne sõber.

Varjupaikade MTÜ tähistab juba alates 2016. aastast sõbrakuud kampaaniaga «Sõpra tunned sabast», mis kutsub võtma varjupaigast kassi või tulema kassidele püsitoetajaks. Varjupaikade MTÜ hoole all on hetkel 441 kassi. Vaata, kuidas saad sina neid aidata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles