SUUR TÜKK AJAB SUU LÕHKI ⟩ Varaan püüdis alla neelata elusat kilpkonna

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee reporter-toimetaja
Copy

Singapuris jäädvustati videole kangekaelse kilpkonna ja varaani vastasseis. 

Singapuris McRitchie veehoidlas elab noor sisalik üritas elusalt alla neelata kilpkonna, kes ei tahtnud sugugi alla anda ja üritas põgeneda. 

«Hammustad suurema ampsu, kui suudad närida?» on video pealdises, kus on näha, kuidas suur sisalik haarab elava kilpkonna oma pärani lõugade vahele. Iga kord, kui kilpkonna jalad maad puudutasid, püüdis ta aga minema joosta. Sisalik ei lase sellest hoolimata temast lahti ja maadleb, et kõva kesta ja kilbiga hakkama saada.

«Mul oli kangekaelsest kilpkonnast kahju, kuid ei tahtnud tema päästmiseks sisalikuga võidelda,» kirjutas autor Madeleine Simpson-Seward. Ta märkis, et ta ei jäänud finaali ootama, mistõttu ei saanud ta teada, kuidas vastasseis lõppes.

Postituse kommentaarides ütles üks kasutajatest, et on samas kohas sarnast juhtumit täheldanud: «Järgmisel hommikul lebas vees surnud sisalik. Ta lämbus kilpkonna kätte, keda ta alla neelata ei suutnud. Paar päeva hiljem pidin sellest teatama kohalikele võimudele, sest roomaja hakkas lagunema ja eritama ebameeldivat haisu. Korjus viidigi minema.»

Ühe teise kommentaari autor kirjutas, et sisaliku katsed kilpkonna närida meenutavad katset pähkel hammaste vahel purustada. Ta märkis, et tegu oli noore sisalikuga, kes oli tunginud kallale pealtnäha kergele saagile. «Ta loobub varsti,» lohutas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles