VALVEKAAMERA SALVESTUS ⟩ Siilide toitu näpanud kass jäi äravoolutorusse kinni

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee reporter-toimetaja
Copy

Kasside puhul avaldab muljet nende oskus ja suutlikkus vaata et igast praost läbi pugeda. Kuid ka nemad ebaõnnestuvad vahel. 

Kass Poe taastab praegu oma kiisuego viimasest seiklusest, sest jäi siilidelt toitu varastada püüdes äravoolutorusse kinni. 

Uhke kass surus end söötmismaja külge kinnitatud torusse, püüdes näpata kassipoegade krõbinaid, mille naaber oli pannud siilidele söömiseks.

Tal õnnestus toiduni jõuda, kuid kui ta üritas karbist välja tagurdada, läks plasttoru paigast ja see jäi korsetina kassi kõhu ümber kinni.

Videomaterjal näitab hetke, mil Poe proovis torust välja vingerdada, enne kui ta loobus ja põgenes, tundes tõenäoliselt oma äparduse pärast piinlikkust.

Siilide söötmisjaama autor on Helen Branscombe-Davies, kes ehitas maja mõeldes siiliide turvalisusele.  

56-aastane naine ärkas ühel hommikul ja märkas, et osa torust on kadunud. Valvekaamera salvestust üle vaadates selgus, mis öösel toimunud on.  

Seejärel postitas ta kohalikku Whatsappi gruppi palve, milles palus näha, kas kassiga on kõik korras ja palus toru tagasi saata.

Seda märkas Poe omanik Dawn Kane, kes oli šokeeritud, kui avastas, millega tema lemmikloom öö varjus tegeleb. Torujupp leiti hiljem teise naabri aiast pärast seda, kui Poe oli sellest välja vingerdanud.

Poe omanik vabandas Heleni ees ja andis teada, et 13-aastane kiisu on elus ja terve. Perenaine lisas, et kuigi Poe on juba üsna kõrges vanuses, teeb ta pättuseid edasi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles