Kristiine keskuse ees avatav jääskulptuur kogub toetust Tallinna loomaaia kängurutele

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Tallinna loomaaia känguru
Tallinna loomaaia känguru Foto: Inari Leiman / Tallinna loomaaed

1. veebruaril kell 17.00 avatakse Kristiine keskuse ees Hiina uusaasta alguse puhul veetiigri jääskulptuur. Spetsiaalse jääskulptuuri abil kogutakse toetust Tallinna loomaaia kängurute külastustee rajamiseks.

«Hiina kalendri järgi algab 1. veebruarist veetiigriaasta, mida iseloomustab julgus ja suurejoonelised ettevõtmised. Uue looma-aasta alustamiseks avame Kristiine keskuse ees traditsioonilise jääskulptuuri, et seeläbi toetada Tallinna loomaaia kängurute külastustee rajamist – see on loomaaia jaoks vajalik arendus, millele nüüd kõik keskuse külastajad saavad anda koos meiega oma panuse,» selgitas Kristiine ja Rocca al Mare keskuse turundus- ja kommunikatsioonijuht Kelly Treu. Ta lisas, et suur jäätiigri skulptuur avatakse 1. veebruaril kell 17 Kristiine keskuse Endla tänava sissepääsu juures tuletantsijate show saatel.

Kristiine keskus kogub igal aastal toetust ühele Tallinna loomaaia loomaliigile – sel aastal on abisaajateks kängurud. «Kingime Tallinna loomaaiale 2022 eurot, kui keskuse sotsiaalmeedia konto jäätiigri postitust jagatakse 2022 korda ehk iga inimene, kes jäätiigri skulptuuri ilu sõpradega jagab, teeb juba head ka kängurutele,» kutsus Treu inimesi üles infot levitama.

Kristiine linnaosa vanema Jaanus Riibe sõnul on tiiger kolmas Hiina astroloogia 12-aastases looma-aastate tsüklis. «Tiigrid on tihti temperamentsed ja julged, mis toob kaasa sel aastal suuri väljakutseid, kuid kindlasti ka palju edu ja kordaminekuid. Möödunud aastal ilutses samas kohas metallhärja jääskulptuur, see on saanud heaks traditsiooniks, mida linnaosa elanikud igal aastal ootavad. Kui ilmataat lubab, siis see püsib selles kohas pikemat aega ja toob kõigile palju rõõmu ja häid emotsioone,» ütles Riibe.

Iga-aastane jääskulptuuri näitus Kristiine keskuse ees sai alguse 2016. aastal. Sündmust viib läbi Kristiine keskus koostöös Kristiine linnaosa valitsusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles