Pere lemmikloom elas üle laastava majapõlengu

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee reporter-toimetaja
Copy
Foto on illustreeriva tähendusega
Foto on illustreeriva tähendusega Foto: Shutterstock

Sisalik elas üle laastava tulekahju, mis neelas Florida osariigis Ameerikas asuva Davey linna elanike kodu.

Crandellide perekond kolis kuus kuud tagasi uude majja. Eelmised omanikud ütlesid neile, et majja paigaldatud kamin on ohutu. Ühel külmal õhtul otsustas pererahvas selles tuld teha, mille tagajärjel tekkis tulekahju. «See oli kohutav. Kuulsin tule praksumist ja jooksin trepist alla, et kõiki tulekahju eest hoiatada. Pidime enda päästmiseks majast otsekohe evakueeruma. See kõik juhtus väga kiiresti,» rääkis 17-aastane Warren Crandell, kes elab majas koos oma ema Martina ja isa Ediga.

Tuli levis kiiresti pööningule. Perekond helistas kohe tuletõrjesse. Päästjad töötasid kolm tundi, enne kui neil õnnestus tulekahju kustutada. Terve pere pääses, kuid kaotas peaaegu kogu vara. Lisaks jäi põlenud majja nende lemmikloom agaam nimega Kaiju. Warren kartis, et agaam hukkus tulekahjus, ja ehmus, kui järgmisel päeval põlenud hoonesse sisenedes looma oma voodil istumas leidis.

«Ta oli külm nagu kivi ja ootas mind,» ütles Crandell. Peremehe armastus ja soojus aitasid Kaijull toibuda. 

Pärast laastavat tulekahju pidi pere pöörduma abi saamiseks naabrite ja sugulaste poole. Neid abistavad Punase Risti vabatahtlikud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles