VIDEO ⟩ Luik peatas Londonis tipptunnil mitmed metrooliinid

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee reporter-toimetaja
Copy

24. jaanuari õhtul tühistati või lükati edasi 14 rongi, kuna South Actoni jaamas rööbaste keskel istus luik. 

Londoni maapealsed liinid ei saanud õhtuse tippaja tipus üle tunni Willesden Junctioni ja Richmondi vahel sõita, kuna rööbastel lösutas luik.

Kella 19 paiku lõppenud veidra intsidendi ajal istus luik enamasti vaikselt ja vaatas platvormidele kogunenud reisijaid. Linnu päästsid Londoni Wildlife Protectioni vabatahtlikud. Reisijad, kes olid mures luige tervise pärast, olid ärevil ka seetõttu, et luik oli Overgroundi 750-voldise elektrifitseeritud kolmandale rööpale väga lähedal. 

Varsti pärast seda tulid appi Londoni metsloomade kaitsemeeskonna (LWP) vabatahtlikud, kes mässisid luige ohutuks teisaldamiseks kaitsekatte sisse. LWP ütles MyLondonile: «Lind oli nii segaduses, et lihtsalt ei teadnud, mida teha. Kui me teda mõõtsime, oli ta alakaaluline, seega on tõenäoline, et tal lihtsalt polnud jõudu ära lennata. Tal vedas, et tal ei saanud rohkem viga ja vältis elektrifitseeritud rööpaid.»

London Overground ei väljasta hüvitist juhtumite eest, mis ei ole tema kontrolli all, mistõttu on ebatõenäoline, et viivituse tõttu kannatanud reisijad raha tagasi saaksid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles