Krampide käes vaevlev kassipoeg saab tuge oma parimalt sõbralt põrsas Batmanilt

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee reporter-toimetaja
Copy
Parimad sõbrad
Parimad sõbrad Foto: Video kuvatõmmis

Kuigi võib tunduda veider, et kass sõbruneb põrsaga, illustreerib see lahutamatu paar, et loomade maailmas pole midagi võimatut. Kui see roosa kahenädalane orvuks jäänud põrsas on läheduses, rahuneb krambihoogude käes vaevlev erivajadustega kiisu. Nende liigutav sõprus demonstreerib taas, kui lahked võivad loomad olla!

Elu algas nende mõlema pisikese jaoks karmilt. Õnneks on neil nüüd teineteise siiras sõprus ja nende ainulaadne suhe aitab neil raskustest üle saada.

Nad kohtusid New Jersey päästeasutuses Rancho Relaxos ja on sellest ajast alates koos olnud. Kui kahenädalane põrsas Batman jäi varsti pärast sündi orvuks, siis armsal mustal kassil Srirachal oli olukord veelgi hullem.

Haruldase neuroloogilise seisundiga sündinud Sriracha on alati olnud kõndimisprobleemidega. Tervisliku seisundi tõttu on kassipojal ka tasakaaluprobleemid ja lisaks esinevad tal sageli krambid. Kuid ilmselt saab ta nüüd oma probleemidest palju kergemini üle ja seda kõike tänu oma roosale sõbrale. Alates esimesest päevast sai Batman aru, et Sriracha vajab hädasti abi ja kiindus temasse meeletult.

Kui kassil tuli krambihoog, jooksis väike põrsas Batman teda trööstima ja rahustama. Südantsoojendav hetk jäädvustati ka videole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles