Video hirvevasika päästnud koerast tekitab suurt poleemikat

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee reporter-toimetaja
Copy
Koer toob nutva hirvevasika jõest välja
Koer toob nutva hirvevasika jõest välja Foto: Video kuvatõmmis

TikToki kasutaja @_lawson_4 jagas, kuidas tema labrador päästis uppuva hirvevasika, kuid video loomadest tekitas sotsiaalmeedia kasutajates vastakaid reaktsioone.

Loomulikult läks suurel osal publikul nunnumeeter katki. Armas koer ja täpiline hirveke ühekorraga sulatab südameid. Kuid leidus palju ka skeptilisi, kelle meelest koer ei läinud vette, et hädas sõralist päästa. 

Kaadritel on näha, kuidas jõe vastaskaldal põõsastest ilmub must koer. Kui loom ületab veetõkke, saab selgeks, et koer hoiab hammaste vahel hirve. On kuulda, kuidas päästetud loom kaeblikult karjub. Koer tõmbab hirve veest välja ja toob omanikule.

@_lawson_4 Anyone else’s dog do this? #fyp ♬ original sound - Lawson Fielder

«Ta pidas hirvevasikat hoopis saagiks,» väitsid kommenteerijad. 

«Koerad on targemad kui inimesed. Kui koer tahaks hirvele haiget teha, teeks ta seda. Kuid ta hoidis vaest looma õrnalt,» kirjutas üks kommentaaride autoritest. «Imeline koer. Milline kangelane!» märkis teine. «Ma ei taha tuju rikkuda... Aga kas me saame kindlad olla, et hirv oli vees, kui koer temast kinni haaras? Ta võiks peituda põõsastesse ja oodata, millal ema tagasi tuleb,» arutless kolmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles