PÄEVAKÄPP ⟩ Suuri piinu kannatanud Marvel otsib armastavat kodu

lemmik.postimees.ee
Copy
Marvel.
Marvel. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Marvel saabus Kasside turvakodu hoole alla 2021. aasta kevadel, olles tolleks hetkeks väga kehvas seisus.

Raske hingamisteedeviiruse tõttu sai Marvel vaevu hingata, tema suus olevaid «valgeid moodustisi» sai vaevu hammasteks kutsuda, kogu tema nägu oli paistes ja tema kehast leiti mitmeid õhupüssikuule. Tänu arstide kiirele ja oskuslikule tegutsemisele sai Marvel päästetud.

Tänaseks päevaks on väike Marvel kliinikust ammu välja kirjutatud, ta on need mured minetanud ning ta ootab kodupakkumisi. Nii nagu iga kiisu, väärib ka Marvel vaid parimat. See hõlmab endast muidugi südamlikku perekonda ja sooja kodukest.

Turvakodus on Marvel üks lustlik ja vahva poisike. Kui oled terve elu tänaval nii palju kannatama pidanud ja ühtäkki kõik sind turvakodus kiidavad, vaatavad ja iga su liigutuse peale ahhetavad «oi, kui nunnu sa oled, Marvel», siis on see suur tähelepanu ju väga mõnus! Paikiisuks kasvanud Marvel igatseb väga päriskodu järele, kus saaks nüüd rahulikult pehmetel patjadel tududa, päevast päeva head ja paremat nosida ning iga päev kuulda, kui vinge poisike ta ikka on! Marvel on ju väärt seda, et pärast nii suuri katsumusi saaks end tunda kui kuninga kass!

Kui sina tahaksid olla see, kes Marvelile teise võimaluse kingib, siis paku talle kodu!

Kodupakkumisi oodatakse aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles