PÄEVAKÄPP ⟩ Sinisilmne lontu Velias tahab puurist välja

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Velias
Velias Foto: Pesaleidja/Facebook

Velias on kreemjat tooni, umbes 2-3aastane kassipoiss, kes tuli Pesaleidjasse Raplast. Tema jalgu kaunistavad tumedad sukad ja varvaste otsas on valged sokid. Üks kõrv on Veliasel püsti nagu lipumast, seevastu lontkõrv tooks justkui esile härra hellema poole.

Ja keegi ei saa mööda vaadata tema suurtest sinisilmadest. Need tulevad eriti hästi esile tema tumedat tooni näost. Ja kui sellest veel küll ei ole, saab Velias Teid võluda oma valge ninanöpsu ja vuntsiga, mis annab sellele siiamilaadsele viimase imekspandava lihvi!

Iseloomult on Velias väga sõbralik ja naudib tähelepanu. Kahjuks tekib kiisul toas stress, mistõttu peab ta puuris palju olema. Aga see on ju arusaadav, kui sind tuuakse kuskile, kus on veel sada teist sinusugust ja igasugune privaatsus oma ruumile puudub. Teiste kassidega Veliasel probleemi pole ja oma rahuliku iseloomuga sobiks ta igasse peresse suurepäraselt!

Velias on kastreeritud, vaktsineeritud, kiibistatud ja saanud parasiitide vastase tõrje, nii et kui just see sinisilmne lontu Sulle silma jäi, siis tutvu loomasoovija tingimustega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles