PÄEVAKÄPP ⟩ Kaunis Ingel otsib päris oma pesa

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Ingel
Ingel Foto: Pesaleidja/Facebook

Ingel kolis Pesaleidjasse Narva Neli Käppa MTÜ kaudu selle aasta aprillis. Ta on arvatavasti sündinud augustis 2013. 

Ingel leiti Narvast kiibistatuna, kuid kahjuks oli kiip registreerimata. Samuti oli kiisu kohe väga sõbralik, mistõttu võib arvata, et tegu on kindlasti kellegi kodukassiga. Kahjuks talle kui endisele kodukassile mõjus Pesaleidja vabapidamistuba väga stressirohkelt ja talle leiti seetõttu hoiukodu.

Praeguse hoiukodu perenaine hüüab teda Inkuks või Inkuminkuks. Ta on inimesega sõbralik ja vajab tihti lähedust. Kui ta oktoobri algul hoiukoju saabus, oli ta esialgu tutvumisperioodiks teistest eraldi. Aga hiljem samades ruumides olles ehmatas ta oma agressiivse mängustiiliga esialgu kõik hoiulised ja oma kassid ära.

Aja jooksul kohaneti ja n-ö jagati territooriumid ära. Vanemad olijad kehtestasid ennast ja panid ta paika ning öösiti on nüüd teisest toast kuulda aegajalt suurt mängumöllu. Suurim probleem on õrna ühesilmse Leandraga, kellega nad üldse läbi ei saa. Ingel lihtsalt ründab teda ja seetõttu vajab Inku kas uut hoiukodu või päriskodu.

Ingel vajab stressivaba kodu, kus esialgu teisi kasse ega koeri pole. Ta on väga suure omanditundega - diivanil liibub inimese vastu ja nurrub kõht püsti. Kui tema jaoks paitamine liiga pikaks muutub, siis ta toksab õrnalt käpaga või näksab - muretseda ei tasu, sest tal pole hambaid.

Kindlasti tahab ka öösel voodi hõivata. Mängib hea meelega, tormab mööda korterit ringi ja vallutab kõrgusi. Tema uued inimesed peaksid panema oma vaimu valmis kassiga tegelemiseks, sest see kiisu tahab nööri otsas lehvivaid suletutte varitseda ja taga ajada. Poolest tunnikesest päevast talle piisab.

Viimasel arstilkäigul kontrolliti verd, maksanäitajad on nüüd normis ning arst andis loa kiisu koju saata. Täpsemat infot tema tervise kohta saab hoiukodult.

Anna märku, kui soovid Ingliga edasi tegeleda. Ning ole valmis, et see kass oma armsusega su südame päriselt endale võidab - nii on ta teinud oma praeguse hoiukodu perenaisega. Kurb on loobuda temaga koos diivanil lebamisest ja vilinaga nurrust.

Rohkem pilte temast saab näha SIIN.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles