PÄEVAKÄPP ⟩ Kodupakkumisi otsib äärmiselt malbe iseloomuga Puravik

lemmik.postimees.ee
Copy
Puravik.
Puravik. Foto: Pesaleidja/Facebook

Puravik on 7-kuune kiisupoiss pehme mustvalge kasuka ja uhke suure sabaga. Pesaleidjasse saabus ta mõned nädalad tagasi kaugelt Tõrvast, lootusega endale pealinnast armastav perekond leida.

Uudishimulik ja malbe Puravik on ideaalseks pereliikmeks nii ees ootavate kiisudega kodule kui ka ainsaks neljajalgseks. Tema malbe olemus teeb vajadusel ravi manustamise või pesemise ääretult lihtsaks, sest kiisu ei anna käpaga ega hammusta isegi kõige ebameeldivamas olukorras.

Puravikule meeldib väga inimeste kõrval uinuda ja ärgata ning võrdselt palju meeldib talle nendega mängida. Kõva lärmi ei tekita ta kunagi, pigem suhtleb väikeste nurrude teel ning kasutab liivakasti igati eeskujulikult.

Kiisupoiss on saanud parasiitidevastast tõrjet ning ees on ootamas reis kliinikusse, et saada kiibistatud ja kastreeritud. Kodupakkumisi ootab ta sellegipoolest juba nüüd! Kui Puraviku ootusrikas pilk su südame võitis, saad täita loomasoovija küsimustiku siin ning ta hoiukodu võtab sinuga esimesel võimalusel ühendust ja kutsub tutvuma!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles