Kassidele mõeldud arvutimängud – uskumatult põnev meelelahutus

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Kuvatõmmis
Kuvatõmmis Foto: The Dodo

Virtuaalmaailma rõõmud on jõudnud ka tänapäeva kasside sekka. Nii näiteks polegi enam vaja oma lemmikule päris mänguasju osta – oma küttimisoskused võib ta sama hästi proovile panna hoopis arvutiekraani taga.

Kas teadsid, et ka kassidele on loodud arvutimängud ja kas oled neid ka oma lemmiku peal katsetanud? Näiteks see tunniajane kalavideo on YouTube'is viie aastaga kogunud ligi 30 miljonit vaatamist.

«Ma ei salli vanemaid, kes oma lapsi nutitelefonidega kasvatavad. Aga ma näitan seda mängu enne magamaminekut oma kassidele, et neid maha rahustada,» pajatab üks kommentaator.

«See oli minu lahkunud kassi lemmik video. Me vaatasime seda iga päev. Nüüd vaatan seda videot, sest see meenutab mulle teda,» pajatab teine.

See hall kassike nimega Georgia on oma perenaise sõnul suur arvutimängude fänn. Üle kõige meeldib talle ekraanil vonklevaid ussikesi jälgida ja taga ajada ning ta võtab seda väga tõsiselt.

Idee oma lemmiku tööpäevi arvutimängudega sisustada saigi tema perenaine sellest, et hiirekütt pidevalt tema enda töötamist segas, klaviatuuri peale istus ja muud sellist.

Georgia perenaine on oma töölauale üles seadnud kassi jaoks isegi eraldi monitori, et too saaks sel ajal, kui perenaine ise arvutiga tööd teeb, ka ise ametis olla. «Ta läheb kohe väga elevile, kui ma YouTube'i avan, ja kui ma seda piisavalt kiiresti ei tee või unustan, siis ta tuleb ja tonksab mu kätt käpaga. Alguses pehmelt, aga kui ma kuulda ei võta, siis ajab küüned ka välja,» rääkis perenaine väljaandele The Dodo.

Vaata videost, kuidas kass arvutimängule reageerib:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles