Luksuslikult koera sünnipäevapidu tähistavad vennad arreteeriti

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee reporter-toimetaja
Copy
Foto on illustreeriv
Foto on illustreeriv Foto: Shutterstock

Indias sekkus politsei koera sünnipäeva auks korraldatud peole ning arreteeris selle korraldajad. 

24-aastane Chirag Patel ja 19-aastane Urvish Patel otsustasid oma koera Abby teise sünnipäeva auks korraldatud peol mitte kokku hoida. Nad kulutasid üle 8000 euro õhtujuhi ja laulja palkamiseks, kutsusid külalisi, tellisid hiiglasliku tordi ja korraldasid India rahvatantsude etenduse.

Rikkaliku peo melu lõppes sellega, et politsei arreteeris looma omanikud ja 35-aastase Divyesh Mehariya koroonaviiruse pandeemia tõttu kehtestatud piirangute rikkumise eest. Kui sotsiaalmeedias hakkasid ringlema kaadrid koera sünnipäeva tähistamisest, sai politsei sündmusest teada ja tungis peole. Sel hetkel oli pidustus täies hoos, vaatamata Covid-19 tõttu kehtestatud liikumiskeelule.

Pateli ja Mehariya said karistuse maskide mittekandmise, sotsiaalse distantseerumise reeglite rikkumise ja ürituse korraldamise eest ilma eriloata.

«Peopaik oli kaunistatud lillede, õhupallide, fotode ja koerast sünnipäevalapse kujutistega. Orkestri ja lauljate jaoks oli tohutu lava. Perekond lõikas sünnipäevatorti lahti ja külalised tantsisid entusiastlikult,» teatas politsei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles