PÄEVAKÄPP Endine kolooniakass Max, kellest metsikus on väga kaugel

lemmik.postimees.ee
Copy
Max
Max Foto: ELL Tartu Kassituba / Facebook

Peaaegu alati on kassitoas vähemalt üks kass, kes absoluutselt ei taha lasta vabatahtlikel koristada ja asjalik olla, vaid eeldab, et kogu kassitoas veedetud aeg peaks ainult talle pühendatud olema. Praegu on selleks tegelaseks imearmas Max. Ja tõepoolest, kohe, kui kassituppa sisse astuda, hakkab Max ennast kõige vastu nühkima, nõudes lõpmatuseni paisid ja nurrudes nii kõvasti, et ajab kõik teised kassitoa elanikudki üles.

Kui tavaliselt on kolooniatest tulnud kiisud arglikud ja kohati isegi metsikud, siis Max on näidanud, et ka sellel reeglil on erandid. Max oleks nagu terve elu inimese kaisus veetnud ja ta ei jõua ära oodata, millal ta lõpuks ometi päriselt kellegi kaissu ronida saaks!

Õues elades on kassipoisil üks kõrv ilmselt külmast kahjustada saanud, kuid ega üks kõrv teda kuidagi ei riku! Vastupidi, see hoiab tal nüüd armsalt lonti ja annab kassile hoopis omapärase väljanägemise.

Max igatseb tõeliselt inimese lähedust ja seega ei ole kassituba talle elamiseks üldse õige koht. Tule Maxile kassituppa järgi ja vii ta päris oma koju! Huvi korral täida ankeet ja sinuga võetakse ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles