VIDEO ⟩ Kangelaslik kass päästis diivani alla lõksu jäänud sõbra

lemmik.postimees.ee
Copy
Kass aitas diivani alla kinni jäänud liigikaaslast.
Kass aitas diivani alla kinni jäänud liigikaaslast. Foto: Kuvatõmmis videost

Internetis on viraalseks läinud video kassist, kes päästab ära oma diivani alla kinni jäänud sõbra. Vaatepilti on võrreldud isegi kuulsa stseeniga Disney filmist «Lõvikuningas».

Chicagost pärit tiktokkeri Liv postitas novembris 22-sekundilise video, mida on praeguseks hetkeks vaadatud juba enam kui 8,7 miljonit korda. 

«Tom otsustas täna, et on hea mõte end diivani alla pressida,» kirjutab Liv klipi alguses ning seejärel näitab, kuidas kassil see õnnestub. Klipi jätkudes saab aga selgeks, et diivani alt välja Tom enam nii lihtsalt ei saa ning ta sirutab oma käppasid diivani alt nähtavale, lootes abi leida. Abistaja leidmiseks ei kulu õnneks kaua, sest majas elab ka teine kass – Tilly. Koos muusikaga meenutab järgnev stseen justkui lõiku mõnest põnevusfilmist. Nimelt tirib Tilly oma sõbra kangelaslikult diivani alt välja. 

Vaatajad olid nähtust pehmelt öeldes hämmingus. «Varem arvasin, et selliseid asju võib näha vaid animafilmides,» kirjutas üks. «Ma ei suuda uskuda, mille tunnistajaks mu silmad just olid. Tilly on kangelane,» lisas teine. 

Vaata kõnealust videot:

@tillyandtom Tom never went under the couch again #ROMWEnextgen #fyp #viral #kittenmom #rescuestory ♬ Eleanor Rigby - Cody Fry
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles